Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met id: 44 niet laden
13RD06-seibella-djop copyDINXPERLO - Projectgroep Djop van de Sint Liborius in Dinxperlo wil wat anders. De kinderen van Djop willen op een originele en creatieve manier geld verdienen voor hun school. Al snel kwamen ze op het idee om samen te gaan werken met fotostudio Seibella in Dinxperlo.

Djop heeft aan Seibella laten zien hoe goed ze kunnen ondernemen. Djop is de naam voor Dinxperlo Jonge Ondernemers Projectbureau. Bij Djop leren kinderen hun ondernemerstalenten in zichzelf naar boven te halen. Door middel van verschillende projecten zamelen de kinderen geld in voor nieuwe leerspullen. De Djop-kinderen zijn zelf bij fotostudio Seibella in Dinxperlo langs gegaan om te overleggen en te onderhandelen. De schoolfoto’s waren aan vernieuwing toe volgens de kinderen. Bij Seibella kan het anders. De kinderen zijn al op de foto geweest en ze zijn erg enthousiast. Het idee is dat alle kinderen de kans moeten krijgen op zulke mooie foto’s. Dat gaat dankzij de Djop-kinderen gebeuren.

Fotostudio Seibella, bekend van RTL 4 en RTL 5, werkt graag samen met Djop. De schoolfoto’s worden in de studio van Seibella gemaakt. ‘Hier zijn de foto’s veel moderner en mooier’, zeggen de kinderen. Seibella maakt gebruik van verschillende achtergronden, zoals onder andere een graffitiwand. Kinderen krijgen meer tijd met de fotograaf en worden op de foto gezet zoals ze zelf willen. De jongens gaan stoer op de foto en de meiden voelen zich voor even een echt fotomodel. De foto’s worden meteen na de shoot digitaal aan de ouders meegegeven. Een deel van de opbrengst gaat naar Djop, zodat de kinderen leerspullen voor de school kunnen aanschaffen. 

Copyright © 2012. Alle rechten voorbehouden