markSUDERWICK - Op maandag 8 juli 2013 om 19.30 uur heeft de Algemene Muziekvereniging Prinses Beatrix haar jaarlijkse zomerconcert op het plein bij Harmeling en Claudio in Suderwick.

Op deze avond treedt het A-orkest op onder leiding van Mark Golub, het leerlingenorkest onder leiding van August Krayenbrink en de slagwerkgroep onder leiding van Hans Elbers. Uiteraard wordt er geen entree geheven. Iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren. Wie geïnteresseerd is in het maken van muziek, heeft nu bij Beatrix de mogelijkheid om tien gratis lessen te volgen. Voor verdere informatie kan men contact opnemen met Theo Janssen, telefoonnummer (0315) 237403, Reehorsterlaan 59, 7091 VE te Dinxperlo.
13RD25-zomerconcert-PR-KLA 

Webwinkel met kruiden, specerijen, wierook & meer...

De lekkerste kruiden koop je nu online. Beleef de unieke smaak van eerlijke kruiden en specerijen uit het assortiment van Kruidenmagazijn.nl. Deze nieuwe webwinkel heeft bovendien een uitgebreid assortiment wierook, essentiële olie en kruidenthee. Evenals leuke cadeau's met deze producten en inspirerende kookboeken. Dinxperloërs ontvangen 2 % extra korting met de code KM2014 ! 
 

Copyright © 2012. Alle rechten voorbehouden