Huis-aan-huiskrant Rondom Dinxperlo - Wekelijks nieuws uit Dinxperlo, De Heurne, Breedenbroek, Suderwick (D), Sinderen, Voorst, Lintelo en IJzerloTips voor de redactie?

Heeft u een leuk idee voor een artikel in Rondom Dinxperlo? Of wilt u een persbericht sturen? Mail ons dan uiterlijk vrijdag om 11.00 uur via redactie@rondomdinxperlo.nl.

markSUDERWICK - Op maandag 8 juli 2013 om 19.30 uur heeft de Algemene Muziekvereniging Prinses Beatrix haar jaarlijkse zomerconcert op het plein bij Harmeling en Claudio in Suderwick.

Op deze avond treedt het A-orkest op onder leiding van Mark Golub, het leerlingenorkest onder leiding van August Krayenbrink en de slagwerkgroep onder leiding van Hans Elbers. Uiteraard wordt er geen entree geheven. Iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren. Wie geïnteresseerd is in het maken van muziek, heeft nu bij Beatrix de mogelijkheid om tien gratis lessen te volgen. Voor verdere informatie kan men contact opnemen met Theo Janssen, telefoonnummer (0315) 237403, Reehorsterlaan 59, 7091 VE te Dinxperlo.
13RD25-zomerconcert-PR-KLA 

rd-fan-nieuwsbrief-inschrijven2

Copyright © 2012. Alle rechten voorbehouden